Williamsin auton suorituskyvystä vastaava insinööri Rob Smedley oli tyytyväinen Valtteri Bottaksen komeaan podiumiin Belgiassa. Suomalaiskuljettaja käytti autonsa ominaisuudet hyväkseen toivotulla tavalla.

– Valtteri otti loistavan tuloksen tänään, ajaen todella kypsästi, ohitellen muita tarvittaessa auton upean alusta-voimanlähdepaketin ansiosta, Smedley kehui.

– Myös strategia toimi meillä täydellisesti. Me pysyimme suunnitelmassamme ja se kantoi hedelmää.

Pisteiden ulkopuolelle sen sijaan jäi jälleen tallikaveri Felipe Massa, jonka autoon jäi hidasteeksi pala kilpailevasta autosta.

– Felipe oli uskomattoman epäonninen. Iso pala romua [Lewis] Hamiltonin renkaasta jäi hänen pohjansa alle 20 kierroksen ajaksi ja maksoi hänelle varmaankin 40 sekuntia tuhoten hänen vauhtinsa ja strategiansa, insinööri arvioi.