Span legendaarisella moottoriradalla aina vahvasti esiintynyt Kimi Räikkönen on voittanut Belgiassa neljästi – 2004, 2005, 2007 ja 2009. Vuonna 2006 Spassa ei ajettu ja kaudella 2008 Räikkönen oli kiinni voitossa pitkään, joten suomalaisen voi sanoa olleen lähellä voittaa radalla jopa viidesti peräkkäin. Neljännen voittonsa jälkeen Räikkönen sai Ferrarilta nimen King of Spa – Span kuningas.

Viime vuonna Räikkönen keskeytti Spassa jarruvikaan. 2012 hän oli kolmas.

– Spa on luultavasti suosikkiratani, koska se on vanhan tyylinen rata, joka nousee ja laskee metsän läpi. Pidän siitä miten nopea ja jouheva se on. Se tarjoaa myös hyvää kilvanajoa katsojille, Räikkönen kehuu.

– Viimeksi kun ajoin täällä Ferrarilla, voitin, ja se oli vuosi, jolloin meillä oli vaikeuksia alusta asti. Spassa saimme asiat menemään vähän enemmän oikeaan suuntaan ja olisi hyvä, jos sama tapahtuisi taas tänä vuonna, suomalainen toivoo.