Mercedeksen Nico Rosberg kommentoi fanisivuillaan julkaistavassa videoblogissaan Lewis Hamiltonin sunnuntaisia väitteitä muun muassa siitä, että Rosberg olisi tunnustanut kolaroineensa Hamiltonin kanssa tarkoituksellisesti.

– Minulle on kerrottu, mitä Lewis sanoi mediassa tapahtumista. Kaikki mitä voin sanoa, on että minun näkemykseni tapahtumista on hyvin erilainen, Rosberg sanoo.

– On vain parempi, että en juuri nyt kerro kaikkia yksityiskohtia mielipiteestäni ja sellaisista asioista. Toivon, että arvostatte sitä.Pidän asiat mielummin sisäisinä. Meillä oli erittäin hyvä ja tärkeä keskustelu kisan jälkeen, Rosberg sanoo tallin sunnuntaisesta palaverista.

Rosberg on suunnannut katseensa jo tulevaan ja kahden viikon kuluttua ajettavaan Italian GP:hen.

– Kaikki kertoivat mielipiteensä ja nyt on aika mennä eteenpäin.