Formula 1 -kausi jatkuu viikon kuluttua. Kesätauko päättyy, kun moottorit käynnistetään Spa Francorchampsin legendaarisella radalla.

Lotus-tallin Romain Grosjean pyrkii palauttamaan mustakultaiset autot pistekantaan. Ranskalaissveitsiläinen ajoi tallin kauden tähän asti ainoat pistesijat toukokuussa Barcelonassa ja Monacossa.

– Palaan varikolle virkistyneenä ja akut latautuneena kauden seuraavaa vaihetta varten. Oloni loppukaudesta on positiivinen, tähänastisista vaikeuksista huolimatta, Grosjean sanoo.

– Span osalta toivon, että meillä on joitakin parannuksia, jotta voimme näyttää potentiaalin, jota olemme näyttäneet pari kertaa, kuten Barcelonassa. Meidän täytyy kumota ongelmat, jotka ovat pidätelleet meitä ja uskon, että jos onnistumme siinä, voimme saavuttaa lisää pisteitä.

Legendaarinen rata saa Grosjeanilta kiitosta.

– Kuten kaikki tiedämme, Spa on yksi parhaista radoista joille menemme, ellei kaikkein paras. Kuljettajalle se on unelmarata. On korkeuseroja, nopeita mutkia, keskinopeita teknisiä mutkia ja hyviä suoria ohittamiseen. Se on rata, jolla on sielu.