Max Verstappenin Formula 1 -sopimus Toro Rossolle vahvistettiin maanantaina illalla. Syyskuussa 17 täyttävä Verstappen debytoi ensi maaliskuussa, jolloin hänestä tulee F1-historian nuorin kisakuski.

– Siitä lähtien kun olen ollut seitsemänvuotias, Formula 1 on ollut urani tavoite, joten tämä mahdollisuus on todella unelma, joka muuttuu todeksi, Verstappen myhäilee Toro Rosson tiedotteessa.

Hollantilainen kiitteli Red Bullia sekä kaikkia, jotka ovat auttaneet häntä etenemään tähän pisteeseen.

– On useita ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua vuosien varrella ja yhä tukevat minua ja haluan nöyrästi kiittää heitä. Ensinnäkin iso kiitos isälleni Josille, joka on aina ollut puolellani, aamusta iltaan, vuodesta toiseen. Olen tietysti hyvin kiitollinen kaikille sponsoreilleni, jotka ovat uskoneet lahjoihini ja tukeneet minua näinä taloudellisesti vaikeina aikoina. Toivon, että voin jatkaa loistavaa yhteistyötä heidän kanssa, kun aloitan tämän uuden jännittävän vaiheen urallani.

– Haluan myös kiittää manageriani Raymon Vermeulenia kaikista hänen ponnisteluistaan tämän sopimuksen aikaansaamiseksi. Viimeiseksi, kiitos kaikille talleilleni eri kartingkategorioissa ja yksipaikkaisissa heidän tärkeästä avustaan ja tuestaan. Ilman heitä en olisi tässä tänään.