Kauden avauskisan podiuminsa jälkeen lievässä laskusuhdanteessa ajanut, mutta kevätkauden lopulla vauhtiaan jälleen vahvemmin esitellyt McLaren-tulokas Kevin Magnussen ei osaa tarkasti arvioida, miltä osin hänen ajamisensa on parantunut kuluvan kauden aikana.

Tanskalainen kuitenkin toteaa, että kehitys on ollut ilmeistä ja odottaa saman jatkuvan myös syyskaudella.

– On vaikea eritellä, missä tunnen parantuneeni. Kyse on kokonaisuudesta F1-kuljettajana. Se on varsin erilainen työ suhteessa mihinkään muuhun kilpa-autoiluun, Magnussen sanoi ESPN:n mukaan.

– Tunnen siis oppivani autosta ja kisoista – ne ovat paljon pidempiä, kuin mihin olen tottunut ja renkaita käytetään kisoissa enemmän, varikkopysähdyksiä on enemmän ja niin edelleen. Kaikki on isompaa ja monimutkaisempaa.

– Siihen on totuttava, eikä prosessi lopu koskaan. Jos kysyy Jensonilta [Button], joka on kaikkein kokenein kuljettaja, hän varmasti sanoo yhä oppivansa. Uskon siis loppukauden sujuvan hyvin ja odotan sitä innokkaasti.