Tällä viikolla ensi vuoden Toro Rosso -paikkansa nuoren Max Verstappenin edestä menettänyt Jean-Eric Vergne ei pidä hänen nykyisen työsuhteensa loppua suurena järkytyksenä.

Hän muistuttaa tallin olevan keskittynyt ensisijaisesti juniorikuljettajien kehitykselle, eikä hän itse sellainen enää kolmen kauden jälkeen ole. Hän ei usko suoritustasonsa ratkaisseen päätöstä.

– Loppujen lopuksi Toro Rosso on talli nuorille kuljettajille. Minä olen liian vanha. Siksi ymmärrän päätöksen. Vaikka olisin noussut podiumille olisin samassa tilanteessa, Vergne arvioi Sky Sportsin mukaan.

– En usko, että kukaan olisi voinut tehdä minua parempaa työtä. Minulla on ollut hyvä alkupuolisko kaudelle, mutta valitettavasti se on ollut lähes näkymätöntä, koska keskeytyksiä on ollut niin monia.

Vergne huomauttaa, että hän oli kahtena edellisenä vuotena suurin piirtein samalla tasolla nyt Sebastian Vetteliä höykyttävän Daniel Ricciardon kanssa.

– Hän oli ilman muuta parempi aika-ajoissa, mutta siinä olen tehnyt suurimman parannuksen tänä vuonna, ranskalainen sanoi.

– Olen paljon parempi kuljettaja tänä vuonna. En erityisemmin pidä tästä vertauksesta, mutta tekisin enemmän tai vähemmän samaa kuin hän [Ricciardo] Red Bullilla.