Fernando Alonso vieraili managerinsa Luis Garcia Abadin kanssa Red Bull -tallin huimassa energy station -motorhomessa Belgian GP:n yhteydessä. Alonson joukkojen mukaan vierailu johtui siitä, että he olivat Alonson entisen kisainsinöörin Paul Monaghanin vieraana. Asiasta kertoo italialaislehti Gazzetta dello Sport.

Lehden mukaan Ferrarin tallipomo Marco Mattiacci kiivastui Alonson vierailusta – ymmärrettävistä syistä. Espanjalaisella on Ferrarin kanssa sopimus vuoteen 2016 asti, mutta hänen on tasaisin väliajoin spekuloitu olevan halukas vaihtamaan tallia aiemmin – tai viimeistään nykyisen sopimuksensa umpeutuessa.

Italialaismediassa uutisoitiin aiemmin kesällä, että Alonso haluaa valtavan, jopa 40-50 miljoonan euron vuosipalkan jatkaessaan tallissa nykyisen sopimuksen jälkeen.

Alonso oli Belgian GP:ssä seitsemäs.

Asiasta Suomessa kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.