Ferrarin Fernando Alonso arvioi tallinsa verkkosivuilla julkaistussa videohaastattelussa tallitovereitaan.

Espanjalainen kiertää kysymyksen siitä, kuka on ollut hänen paras tiimitoverinsa.

– Vaikea kysymys. He ovat kaikki olleet erilaisia. Kaikilla on vahvoja osa-alueita ja joitakin ei niin vahvoja osa-alueita. Minulla oli kaikkien kanssa vaikeaa, ja minun on aina täytynyt tehdä oma maksimini, koska he ovat kaikki olleet äärimmäisen kilpailukykyisiä, Alonso sanoo kohteliaasti.

Aika-ajoissa yksi on ylitse muiden – aika-ajospesialistina uransa aikana tunnettu Jarno Trulli, joka on nykyään mukana Formula E -sähköformulasarjassa.

– Trullin kyvyt aika-ajoissa olivat parhaat, jotka minä olen ikinä kohdannut tallikaverieni osalta.

Alonso on urallaan ajanut samassa tiimissä Tarso Marquesin, Alex Yoongin, Trullin, Jacques Villeneuven, Giancarlo Fisichellan, Lewis Hamiltonin, Nelson Piquet jr:n, Romain Grosjeanin, Felipe Massan ja Kimi Räikkösen kanssa.