Williamsin Felipe Massa on tarjonnut oman lusikkansa soppaan, jonka Lewis Hamilton ja Nico Rosberg kehittivät osumalla toisiinsa Belgian GP:n ensimmäisellä kierroksella.

Ohitusta Hamiltonista yrittäneen Rosbergin etusiipi osui Hamiltonin takarenkaaseen, kun autot menivät radan kolmanteen mutkaan liki rinnakkain. Hamiltonin vasen takarengas puhkesi tilanteessa.

– Ehkä Nico aiheutti ongelman toiselle kaverille ja ehkä hänen olisi pitänyt saada rangaistus. Hän oli ulkopuolella, joten kun hän kosketti [Hamiltonin] autoa, hän oli paikassa, jossa oli mahdotonta ohittaa. Hän kosketti toista autoa ja auton rengas puhkesi, joten minun mielestäni se ei ollut reilua, Massa sanoi Autosportille.

Massan mielestä tilanne oli Rosbergin syy erityisesti siksi, että hän näki Hamiltonin auton paremmin kuin Hamilton Rosbergin auton. Olihan Rosberg tilanteessa ulkopuolella.

– Hän [Rosberg] oli rinnalla ja toinen auto käänsi mutkaan, joten minun mielestäni se johtui enemmän Nicosta, koska Lewis ei voinut nähdä kovin hyvin, Massa tuumi.