Menetettyään paikkansa Force India -tallissa viime kauden jälkeen ja palattuaan Saksan vakioautoihin kuluvaksi kaudeksi, Paul di Resta haluaa nyt takaisin formula ykkösiin.

Mies kertoi Scotland Herald -sanomalehdelle työskentelevänsä aktiivisesti F1-paluun mahdollistamiseksi.

– Olen luottavainen, että ihmiset näkevät minulla olevan ominaisuudet formula ykkösissä menestymiseen, mutta tietenkin asiat lajissa muuttuvat, oli kyse sitten kokoonpanoista tai säännöistä ja valitettavasti eteen tuli tilanne, jossa minulle ei ollut paikkaa, di Resta sanoi kuluvasta kaudesta.

– Olen yhä riittävän nuori uskoakseni, että voin saada uuden tilaisuuden ja pusken kovasti sen toteuttamiseksi. Se tietenkin auttaa, jos voi tuoda paljon rahaa pöytään, mutta työskentelin kovaa ansaitakseni mahdollisuuteni alunperin, enkä ole lähdössä mihinkään. Haluan palata formula ykkösiin ja teen kaikkeni toteuttaakseni sen.

Skotti tähtää F1-tallipaikkaan ensi kaudeksi, mutta korostaa sen vaativan ensin kisojen menestyksekästä ajamista tällä kaudella.

– On liian aikaista puhua suunnitelmistani kaudelle 2015 ja olen täysin keskittynyt parempiin tuloksiin DTM:ssä. Mutta olen varma, että voin saada uuden paikan formula ykkösissä, hän sanoi.

– Päätös ei ole itsestäni kiinni, mutta tuotin [aiemmin formula ykkösissä] tasaisia, hyviä tuloksia ja voin taatusti kehittyä sen varassa.