Brundle: Kimi Räikkösen kunnioituksen saaminen paljon pyydetty uudelta pomolta

© Kuva: Getty Images

Scuderia Ferrarin uusi tallipäällikkö Marco Mattiacci on yllättävä valinta tallin johtoon, myöntää ex-kuljettaja ja kommentaattori Martin Brundle. Italialainen on aiemmin toiminut yhtiön katuautomyynnin johdossa Yhdysvaltain markkinoilla.

Brundle kertoi Sky Sportsin lähetyksessä, että miehelle on annettava mahdollisuus näyttää kykynsä, mutta formula ykkösten keltanokkana Mattiaccin edessä on iso urakka.

– [Luca] di Montezemolo sanoi, että hän ei halua palkkasoturia, mikä minusta on hiukan outoa, koska edelliset kaverit, jotka hoitivat homman kotiin, olivat Jean Todt ja Ross Brawn, Brundle sanoi viitaten Ferrarin vanhaan ”unelmajoukkueeseen”.

– Ja he eivät juuri osoittaneet armoa; he olivat kovia jätkiä ja tiesivät, kuinka puskea tallia eteenpäin.

– Joten se, että tulee sisään tuntematta formula ykkösiä tai edes moottoriurheilua ylipäätään ja hankkii sellaisten kaverien kuin [Fernando] Alonson ja [Kimi] Räikkösen sekä muun Ferrari-tiimin kunnioituksen, on paljon pyydetty.

Kaikesta huolimatta Brundle ei ole täysin vakuuttunut spekulaatioista, että tallin johdossa nähtäisiin pian jokin F1-piireissä arvostusta niittänyt nimi.

– MIkäli B-suunnitelma on olemassa, kuten Ross Brawn tai Gerhard Berger, miksi sitä ei vain toteutettaisi saman tien? Minun käsitykseni on, että [Mattiaccin päällikkyys] on suunniteltu tieteksi kohti kohti tulevaisuutta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.