Arvostettu asiantuntija pohti nopeimpia kuljettajia Sennan poismenon jälkeen – mainitsi vain Schumacherin ja Räikkösen

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja ja nykyään erittäin arvostettu tv-asiantuntija Martin Brundle arvioi F1.comissa Ayrton Sennan jälkeisinä 20 vuotena nähtyjä formulakuljettajia.

– Kun katsoo viimeistä 20 vuotta, olen nähnyt eri tavalla lahjakkaita kuljettajia, mutta en usko nähneeni toista Ayrtonia. Ehkä lähimpänä oli Michael Schumacher, mutta Senna ajoi sydämellä ja Schumacher päällä. Schumacher oli kokonaisvaltaisempi kuljettaja, mutta Sennalla oli enemmän luonnollista lahjakkuutta. Puhumme tietysti pienistä prosenteistä, sillä he kaksi ovat yksiä parhaista kuljettajista, jotka ovat koskaan istuneet kilpa-autoon, Brundle pohtii.

Schumacherin lisäksi Brundle mainitsee nimeltä viimeisen 20 vuoden kuskeista vain Kimi Räikkösen.

– Kimillä on nopeutta, mutta hänellä ei ole Sennan ahkeruutta. Senna oli myös viisas politikoimaan. Hän oli yksi harvoista kavereista, jotka pystyivät kontrolloimaan Ronia [Dennis]. Joten ei, emme oikein ole nähneet uutta Sennaa vielä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.