Formula ykkösten entinen johtava lääkäri Gary Hartstein on keskittynyt viime aikoina analysoimaan ja kritisoimaankin Michael Schumacherin hoitotoimenpiteitä tämän lasketteluonnettomuuden jälkeen.

Nyt osansa saa Hartsteinin blogissa myös Ferrarin entinen ja FIA:n nykyinen pomo Jean Todt.

Hartstein nimittäin arvostelee tällä kertaa kansainvälisen autourheiluliiton köykäistä tukea formulapaikkakuntien lääkintähuollolle.

Hartstein ylistää Malesian gp:n osaavaa lääkintätiimiä, joka on ainoana formulasirkuksen paikkana saanut toiminnalleen ISO-sertifikaatin.

– On kuitenkin sääli, että kansalliset liitot on jätetty yksin näiden asioiden kanssa, ilman johtajuutta Pariisista. (Ei tarvinne muistuttaa yrityksistäni perustaa kansainvälinen yhteisö!)

– Herra Todt, se, että annat kavereillesi hienoja titteleitä, ei taio heille tarvittavaa osaamista. Autourheilun lääkintätoiminta on pysähtyneisyyden tilassa ja pysyy siinä niin kauan, kun huipulta puuttuu johtajuutta, Hartstein pauhaa.

Tiedä sitten, vaikuttaako entisen lääkärin happamiin lausuntoihin se, että tiettävästi juuri Todt oli sen päätöksen takana, että Hartsteinin sopimusta ei yllättäen uusittu kauden 2012 jälkeen.