”Saksan GP on vaikeuksissa”

© Kuva: Getty Images

Saksan GP:n tulevaisuus on uhattuna, varoittaa F1-sarjan kaupallinen johtaja Bernie Ecclestone. Kisa ajetaan vuorovuosina Nürburgringillä ja Hockenheimilla, mutta ensin mainitun talousongelmat voivat kaataa koko tapahtuman, sillä jälkimmäinen ei kykene järjestämään sitä yksin vuosittain.

Nürburgringille yritetään löytää ostajaa – Ecclestone itse on tehnyt radasta tarjouksen, jonka hän nyt kertoi hylätyn – mutta mikäli sen omistaja ei ole valmis sijoittamaan siihen merkittävästi rahaa, tapahtuman tulevaisuus ei ole vakaa.

– Saksan GP on vaikeuksissa, koska heillä ei ole rahaa, Ecclestone sanoi talouslehti City A.M:lle.

– He tekevät [tänään] keskiviikkona päätöksen tarjouksien hyväksymisestä. Yksikään niistä ei ole minulta. Kun osallistun huutokauppaan, jätän tarjouksen, mutta joku muu voi tarjota enemmän.

Lehden mukaan kaupasta kilpailee yhä kolme yhtiötä, jotka ovat amerikkalainen organisaatio, saksalainen autoalan yritys Capricorn sekä sijoitusyhtiö HIG Capital.

– Minä tarjosin 50 miljoona dollaria. Siellä on valtava fasiliteetti, mukavia hotelleja, paljon maata ja rakennuksia sekä itse rata. Se on hyvä sijoitus, F1-pomo sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.