Australian GP:n perjantaiharjoitukset olivat lievästi sanottuna vaikeat Caterham-tallille. Kumpikaan tallin kuljettajista ei kellottanut aikaa kummassakaan päivän sessioista.

Tallin tulokkaalle Marcus Ericssonille alku hänen uralleen F1-kisakuljettajana ei ollut kaikkein rohkaisevin.

– Alku ensimmäiseen GP-viikonloppuuni oli vaikeampi kuin olisin toivonut, mutta toivottavasti se merkitsee sitä, että kaikki ongelmamme ovat nyt alta pois, ruotsalainen tuumasi.

– Tänä aamuna moottorin kanssa oli sähköongelma, mikä ansiosta ajoin vain yhden kierroksen. Tehot katosivat yllättäen pääsuoralla, mutta sain auton takaisin varikolle, ja korjasimme ongelman lounastauolla.

– Iltapäivällä me olimme jälleen radalla harjoitusten alussa, mutta tällä kertaa varikkopysähdyksen yhteydessä ilmeni hydrauliikkavuoto. Moottorikatteen alaisten korjausten tekeminen vie paljon enemmän aikaa kuin vanhoilla moottoreilla, joten se päätti session minun osaltani ja lisäsi työtä mekaanikoille.

Tekniset ongelmat ovat tällä kaudella ja eritoten alkukaudesta kuitenkin odotettavissa, hän lisäsi.

– Olen kaikesta huolimatta hyvin positiivinen. Bahrainin hyvästä luotettavuudestammekin huolimatta me tulimme tänne tietäen, että viikonloppu voi olla vaikea. Minä tiedän, että minun on vain pysyttävä keskittyneenä parhaaseen mahdolliseen työhön, jota voin tehdä, Ericsson vannoi.

– Työtä on paljon edessämme, mutta me teemme kaikkemme voidaksemme palata radalle huomenna, ja kun kaikki on korjattu, tulen olemaan valmis.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN 50€ riskitön formulaveto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!