Caterhamin ruotsalaisjuniori Marcus Ericsson teki F1-uransa avauskisassa Australiassa vaikutuksen ajettuaan jopa 12:ntena startattuaan ruudusta 17. Nuorukaisen kisa päättyi pettymykseen teknisen ongelman ansiosta, mutta hän odottaa jo ensi viikon kisaa Malesiassa.

– Maltan tuskin odottaa pääsemistä takaisin autoon, erityisesti ajettuani niin hyvän kisan Australiassa, kunnes ongelma öljynpaineen kanssa pakotti meidät pysähtymään, ruotsalainen sanoi.

– On ollut upeaa lukea monia mukavia kommentteja siitä, mihin me pystyimme kisassa hyvin vaikean perjantain jälkeen, mutta nyt haluan aloittaa alusta ja palata töihin.

Caterham-kuljettajat eivät päässeet perjantaina Melbournessa käytännössä ollenkaan radalle. Mikäli tilanne korjaantuu Sepangissa, se tulee näkymään myös tuloksissa, Ericsson lupaa.

– Me tarvitsemme luonnollisestikin kaiken kaikkiaan vahvempaa viikonloppua ja tiedän, että jätkät tehtaalla ja Renaultilla ovat työskennelleet kaasu pohjassa sen eteen, hän sanoi.

– Meidän kisavauhtimme Australiassa oli kohtuullisen hyvä, mutta kunnollisella perjantailla me voimme alkaa avata auton todellista potentiaalia.