Williamsin Valtteri Bottas ajoi tasaisen kisan Koreassa, mutta ei kyennyt kamppailemaan toden teolla pistesijoista – toisin kuin tallikaverinsa Pastor Maldonado, joka tosin lopussa valahti Bottaksen taakse 13:nneksi.

– Olin vähän epäonnekas ensimmäisen kierroksen tilanteessa, kun tulin blokatuksi ja menetin sijoituksen, kun muut pystyivät nousemaan, Bottas sanoi Felipe Massan ja Fernando Alonson osumaan liittyen.

– Ensimmäisellä stintillä olin vaikeuksissa superpehmeällä renkaalla, mutta vauhti parani paljon toisella stintillä keskikovilla. Turva-auto auttoi minut lähelle kärkikymmenikköä. Lopussa kaikki oli kiinni pidon säilyttämisestä viimeisille kierroksille, jotta olisin voinut kamppailla pisteistä viimeisillä kierroksilla. 12:s sija oli oikeutettu tulos mielestäni, koska edellemme sijoittuneet autot olivat nopeampia läpi viikonlopun, suomalainen summasi.