Neljänneksi jokseenkin kilpailukyvyttömällä Sauberilla Korean GP:ssä ajanut Nico Hülkenberg kehuu kisaansa uransa parhaaksi.

26-vuotias joutui viimeisillä kierroksilla peräti kahden maailmanmestarin, Lewis Hamiltonin ja Fernando Alonson ahdistamaksi, mutta onnistui kestämään paineen.

Hülkenberg kertoi kisan jälkeen, että rauhallisuus radalla on avain menestykseen, mistä esimerkkinä hän käytti muuan Lotus-kuskia.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kilpaurallani kun ajoin paineen alla. Se on jotain, mitä oppii käsittelemään edetessään kartingista formula ykkösiin. Se kuuluu kilpa-ajossa perustaitoihin, saksalainen selitti sarjan kotisivulla.

– Se tarkoittaa, että keskityt vain itseesi, et katso liikaa peileihin ja teet vain oman juttusi. Eikö se ole sama juttu, mitä Kimi [Räikkönen] aina sanoo? Että hän tekee oman juttunsa? Mutta toimii se muillakin!