Lotuksen Romain Grosjean arvioi, että ilman turva-autoja Korean GP:ssä ranskalainen olisi saattanut ottaa uransa avausvoiton formula ykkösissä.

Ranskalainen ajoi pitkään Red Bullin Sebastian Vettelin takana toisena, mutta turva-autojakson aikana Kimi Räikkönen pääsi ensin tallikaverinsa kannoille ja lopulta ohi. Lotukset ajoivat maaliin samassa järjestyksessä.

– Tulos oli fantastinen. Tietenkin yhtä korkeampi askelma podiumilla olisi ollut parempi ja kahta korkeampi erinomaista. Taistelumme Lewisin [Hamilton] kanssa oli hieno ja vauhtimme upea, mutta turva-auto keskeytti taistelumme voitosta, Grosjean selitti.

Ranskalainen kuitenkin lisäsi, että kamppailu voitosta ilman turva-autoakin olisi ollut kaikkea muuta kuin itsestään selvää.

– Ennen turva-autoa meillä oli strategia Sebastianin painostamiseksi, mutta me emme tiedä, kuinka paljon hänellä oli vauhtia varastossa.

– Kenties mahdollisuus avausvoitolleni oli melko hyvä Koreassa, mutta sitä ei voi oikein suunnitella. Koskaan ei tiedä, milloin ensimmäinen voitto voi tulla.