Pastor Maldonado on yhä Unkarin GP:n 10:nnellä sijallaan Williamsin ainoan pisteen tuoja. Singaporen iltakisassa viime viikolla venezuelalainen oli lähellä napata tallille kauden toisen pisteen, mutta jäi juuri pisteiden ulkopuolelle 11:nneksi.

– Olin lähellä päästä pisteille Singaporessa ja yritämme oppia siitä kilpailusta ja tehdä tarvittavat hienosäädöt, jotta voimme taistella pistesijoituksesta.

Venezuelalainen nostaa esiin radan tuoreuden, mikä vaikuttaa myös auton säätämiseen ja todennäköisesti myös jonkin verran voimasuhteisiin kisaviikonlopun aikana.

– Rata on yhä aika uusi, joten se voi olla aika ”vihreä” viikon alussa ja pidon määrä on alhainen, mutta sitten rata saa kumia ja paranee viikonlopun edetessä, joten yritämme varmistaa, että automme sopeutuu vaihtuvaan pidon määrään.