F1-sirkus siirtyy suoraan Koreasta Japaniin, jossa ajetaan tulevana viikonloppuna Suzukan legendaarisella moottoriradalla, joka kuuluu kuljettajien ehdottomiin suosikkeihin.

Sauberin Nico Hülkenberg on säväyttänyt otteillaan useaan otteeseen tälläkin kaudella. Koreassa saksalainen oli peräti neljäs.

– Nautin todella Suzukaan menemisestä, se on siisti viikonloppu ja spesiaali niin kisana kuin ratanakin. Kuljettajat pitävät haasteista ja rata on hyvin haastava. Rata on klassinen, vähän niin kuin Spa – ja saa aikaan ison hymyn kaikkien kasvoille

– Fanit ovat kohteliaita ja hyvin söpöjä. Rakastan varsinkin tapaa, jolla he heiluttavat molemmilla käsillään – ja minun täytyisi todella oppia tämä tuplavilkutus, koska se näyttää loistavalta! Radalla on kaksi uskomatonta mutkaa – alun S-mutkat ja 130R (täysillä ajettava nopea vasen radan lopulla).

– Luonnollisesti haluaisin saada hyvän tuloksen ja viime vuoden seitsemännen sijan jälkeen olen hyvin optimistisella tuulella, Hülkenberg myhäilee.