Formula Renault 3.5 -sarjajohtaja Kevin Magnussen ja sarjakakkonen Stoffel Vandoorne tullaan näkemään enemmin tai myöhemmin formula ykkösissä, lupaa McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh.

Kaksikko kuuluu tallin junioriohjelmaan ja on tehnyt vaikutuksen kuluvan kauden otteillaan syöttöluokassa jättäen taakseen muun muassa vuolaasti kehutun Red Bull -juniorin Felix da Costan. Kun kautta on vielä kaksi lähtöä jäljellä, kolmikko on pisteissä luvuissa 224-181-160. Voitosta saa 25 pistettä.

– Molemmat [Magnussen ja Vandoorne] ovat todella hyviä jätkiä ja molemmat tulevat pääsemään formula ykkösiin. Meillä on velvollisuutena tuoda heidät sinne. He molemmat ovat aika erityisiä, Whitmarsh sanoi uutistoimisto Reutersille.

– Tavalla tai toisella onnistumme siinä. He molemmat ansaitsevat sen. Kysymys on vain siitä, kuinka nopeasti. He molemmat ovat nuoria, heidän ei tarvitse nousta sinne vielä ensi vuonna.

Uutistoimiston tietojen mukaan McLaren on jo neuvotellut Lotuksen, Force Indian ja Marussian kanssa kuljettajanpaikasta Magnussenille.