Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier ottaa ilolla vastaan Kimi Räikköselle Korean GP:ssä hermostuneen Roman Grosjeanin ärtymyksen.

Ranskalainen oli kisan alussa haastamassa Sebastian Vetteliä voitosta, mutta turva-auton radalla olon jälkeen hän teki virheen ja Räikkönen kuittasi hänet.

Grosjean näytti nopeammalta, mutta ei saanut ohituspaikkaa eikä talli sellaista määrännyt, mikä harmitti kuljettajaa vietävästi. Boullierin mukaan tunteiden kuumeneminen on vain hyvä asia.

– Se on normaalia ja ymmärrämme sen. On hyvä että kuljettajat ovat tyytymättömiä toiseen ja kolmanteen sijaan, Boullier kommentoi Autosportille.

– He ovat kilpailijoita ja sitä haluammekin nähdä. Tästä on varmaan jokainen samaa mieltä kanssani. Grosjean oli nopeampi, mutta se ei aina riitä sijoituksen parantamiseen.

Boullier on ylipäätään ollut maanmieheensä tyytyväinen viime aikoina.

– Kuudessa kisassa peräjälkeen on hän on suorittanut samalla tasolla kuin Räikkönen, jota voimme käyttää hyvin vertailuarvona.

– Jos Romainilla on huono auto, tekee hän parhaansa. Jos auto on hyvä, ajaa hän palkintokorokkeelle. Hän on ollut tavoittelemallamme tasolla. Otimme riskin hänen kanssaan ja hän maksaa nyt uskoamme takaisin.