Japanilaisargentiinalaisen Jessica Michibatan kanssa seurusteleva McLaren-kuljettaja Jenson Button pitää Japanin GP:stä.

– Suzuka tuntuu vähän kuin toiselta kotikisalta. Voittoni siellä vuonna 2011 on yksi tunteikkaimmista voitoistani, koska se oli ensimmäinen Japanin GP pohjois-Japania järkyttäneen kauhean tsunain jälkeen – se oli varsin tärkeä tapahtuma koko maalle.

– Suzuka on anteeksiantamaton rata, mistä todella pidän. Suurimmalla osalla radoista jos ajaa leveäksi tai myöhästyy jarrutuksesta, päätyy vain asvaltoidulle turva-alueelle, josta on helppo palata radalle, Button sanoo.

Suzukassa asiat ovat toisin. Radalle on lisätty hieman asvaltoituja runoff-alueita, mutta pääosaa mutkista ympäröi hiekka ja ruoho.

– Pidän siitä – mielestäni se palkitsee heitä, jotka eivät tee virheitä. Se tekee kilvanajosta parempaa, koska täytyy säilyä rehellisena ja keskittyneenä.