Sauberin Nico Hülkenberg jatkoi vahvaa pisteputkeaan Suzukassa ajamalla kuudenneksi. Sveitsiläistalli otti Peter Sauberin syntymäpäivänä myös kauden ensimmäisen tuplapistesijansa, koska Hulkin tallikaveri Esteban Gutierrez ajoi uransa ensimmäiset MM-pisteet.

– Mielestäni teimme kaiken voitavamme. Olin yllättynyt auton vauhdista jo lähtöruudukkoon mennessä, koska se tuntui todella hyvältä. Onnistuin pitämään molemmat Ferrarit takanani pitkään, vaikkakaan se ei riittänyt, koska renkaani alkoivat antamaan vähän periksi kisan lopulla. Taistelimme läpi kisan, Hülkenberg sanoi.

Ferrarin Fernando Alonso ja Lotuksen Kimi Räikkönen pääsivät kisan lopulla ohi Hülkenbergin Sauberista, mutta kuudes sija oli erinomainen suoritus. Hän uskoo suorituskykyyn myös jatkossa.

– Olen aika luottavainen, että voimme taistella pisteitä taas Intiassa, Hülkenberg ennustaa.