McLarenin Sergio Perez valmistautuu ensi viikonlopun Italian GP:hen hyvässä hengessä. Takana 23-vuotiaalla on viime vuodelta kisa, jossa hän nousi upeasti 12:nnesta ruudusta aina toiseksi Sauberillaan.

– Monza on varmaankin kaikkein kaunein rata formula ykkösissä. Se on valtavan historiallinen. Sinne saapuessaan tuntee heti, että paikka on erilainen kuin mikään muu, jossa käymme, Perez sanoi.

– Ajoin yhden parhaista kisoistani formula ykkösissä Monzassa viime vuonna. Kaikki onnistui sunnuntaina, huolehdin renkaistani hienosti ja ohitin Fernando Alonson matkallani toiselle sijalle, joka vastaa parasta tulostani lajissa. Päivä oli fantastinen.

Tavoitteena ensi viikolla meksikolaisella on päästä pistesijoille yhden tuloksettoman iltapuuhteen jälkeen.

– Pettymyksen jälkeen Spassa, jossa meillä oli vauhtia päästä pisteille, odotan innokkaasti uutta tilaisuutta. Kuten Unkarissa ja Belgiassa, me emme odota, että meillä olisi auto, joka pystyisi taistelemaan aivan kärjessä, mutta toivon, että tulemme tappelemaan pisteistä.