Kimi Räikkönen sanoo pitkästä yhteisestä F1-ajastaan huolimatta Fernando Alonson olevan hänelle jokseenkin tuntematon ihminen. Räikkönen kertoi BBC:n Radio 5:lle, että hän odottaa todennäköisen tallikaveruuden espanjalaisen kanssa ensi vuodesta alkaen sujuvan joka tapauksessa hyvin.

– Tunnen hänet kisoista, siinäpä melkein se. En tunne häntä juurikaan kisatilanteiden ulkopuolelta, 33-vuotias myönsi.

– En usko, että mitään ongelmia tulee ja olemme riittävän vanhoja, että voimme keskustella, jos sille tarvetta on, hän jatkoi.

Vaikka Ferrari ja Räikkönen ensimmäisellä yhteistyörupeamallaan lopettivat sopimuksen vuoden etuajassa, asia ei ole jäänyt kaivelemaan, eikä paluu talliin tullut yllätyksenä, vaikka se lajin seuraajille sitä on saattanutkin olla.

– Minulla on aina ollut hyvä suhde heidän kanssaan, eikä se koskaan loppunut. Asiat muuttuvat elämässä, Räikkönen selvitti.

– Kukaan ei odottanut minun ylipäätään palaavan formula ykkösiin, ja sitten sanottiin, että se ei onnistuisi, enkä pärjäisi hyvin. Ensi vuonna sanotaan taas jotain erilaista.

– Ei tämä siis yllätys ole. Ihmisillä on oikeus sanoa, mitä ikinä haluavat, mutta me olemme osoittaneet heidän olevan väärässä monesti. Kuka tietää, mitä tulee tapahtumaan, mutta meillä tulee varmasti olemaan hauskaa ja paljon riippuu siitä, kuinka hyvän auton saamme.

Kysyttäessä, että pystyykö hän lyömään Alonson tallikaverinaan Ferrarilla, Räikkönen vastasi seuraavasti:

– Aika näyttää. Toivottavasti voimme puskea toisiamme ja tehdä hyvää työ tallille, mies sanoi.