Viikonloppuna ajetaan Singaporen osakilpailu, joka eroaa muista siinä, että se ajetaan iltavaloissa. Mercedeksellä ajava Nico Rosberg pitää Singaporen radasta ja lähtee hakemaan puuttuvaa voittoa kilpailusta.

Rosberg nauttii Singaporen tunnelmasta ja radasta.

– Singaporen Grand Prix on upea tapahtuma ja koko viikonlopun ajan siellä on yksi parhaista tunnelmista koko vuonna, Rosberg sanoo formula1.comissa.

Tunnelmasta huolimatta, Rosberg muistuttaa myös kilpailun vaativuudesta.

– Kuskeille tämä on yksi kovimmista kisoista fyysisestä perspektiivistä, koska siellä on niin monta kurvia eikä pitkiä suoria joilla voisi levätä. Se on myös hyvin pitkä kilpailu, joka jatkuu lähelle kahden tunnin rajaa.

Rosbergilla on hyviä muistoja Singaporesta, sillä kaudella 2008 hän sijoittui toiseksi ja nyt hän hakee siihen parannusta.

– Yksi shikaani on poistettu tälle vuodelle ja olen siitä tyytyväinen ja radan pitäisi sopia autollemme ja toivottavasti saamme hyvän viikonlopun. Paras sijoitukseni Singaporessa on tähän mennessä toinen sija vuodelta 2008 ja totta kai haluaisin parantaa siitä, Rosberg heittää.

Viime kaudella Rosberg oli kilpailun viides.