Lotuksella ei olla katkeria Kimi Räikkösen siirtyessä Ferrarille. Räikkönen on aiemmin kuvannut tallipäällikkö Eric Boullieria ja Genii-johtaja Gerard Lopezia ystävikseen. Myös Lopez on sanonut, että heidän ystävyyssuhteensa säilyy, vaikka Räikkönen lähtisi tallista.

Nyt ranskalaispomo Boullier osoittaa upeasti kunnioituksensa Räikköstä kohtaan, vaikka suomalainen jättää Enstonessa majaansa pitävän tallin.

– Kun kaksi vuotta sitten päätimme tehdä hänen kanssaan sopimuksen, aika moni piti meitä hulluina. Ja mitä lopulta tapahtui? Boullier kysyy retorisesti.

– Olemme työskennelleet ällistyttävän kilpailijan kanssa. Hän ajoi tallille pisteitä 27 kertaa putkeen, voitti kaksi kilpailua, asetti motivaation erittäin korkealle tasolle Enstonessa ja tuli todella hyvin toimeen tallikaverinsa kanssa.