Lewis Hamilton ajoi Mercedeksensä Singaporen illassa viidenneksi.

– Todella rankka kisa, luultavasti vuoden fyysisesti raskain. Yritimme parhaamme ja auto tuntui hyvältä, mutta ikävä kyllä maksoimme hintaa siitä, ettemme päässeet aika-ajoissa korkeammalle. Lähtöni ei ollut paras mahdollinen ja jouduin menemään leveäksi väistääkseni Markia [Webber] ensimmäisessä mutkassa. Siitä eteenpäin oli hankalaa pysyä kartalla sijoituksestani ja kisasta, Hamilton selvitti.

Mercedes-kuljettajat eivät tehneet Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson temppua. Räikkönen ja Alonso ajoivat palkintopallille ajamalla kovemmalla renkaalla yli puolet kilpailumitasta.

– En ole varma olisimmeko voineet tehdä mitä Fernando ja Kimi tekivät pysymällä ulkona samalla rengassarjalla niin pitkään. On vähän pettymys saada vain viides sija, mutta annoin kaikkeni ja palaamme vahvempina.