Sauber-kuljettaja Nico Hülkenberg kertoo tallin kisaennakossa Sauber-kuskien pysyvän Singaporessa eurooppalaisessa aikataulusssa. Koska sessiot ajetaan normaalia myöhemmin, on unirytmi ajoitettu sen mukaiseksi.

– Koska kisa on iltakisa, pysymme Euroopan ajassa koko viikonlopun. On tärkeää päästä oikeaan rytmiin unen kanssa heti alusta asti.

Myös muun muassa Caterhamin Giedo van der Garde mainitsi tallinsa pitävän huolen, että kaikki pysyvät Euroopan ajassa.

Singaporen kisassa moni talli on käyttänyt vuodesta 2008 lähtien samaa taktiikkaa. Kuljettajat elävät iltakilpailun takia euroajassa. Suomalaistähti Kimi Räikkönen ei ainakaan vuonna 2008 ollut innostunut asiasta.

– En ole muuttanut nukkumistottumiksiani ollenkaan. Kisa on yökisa, mutta ei oikeastaan keskellä yötä, enemmänkin iltakisa, minkä takia ajattelen sen normaalina viikonloppuna. Nukun kun haluan ja herään kun haluan, Räikkönen sanoi silloin.