Selkävaivaisena palkintopallille ajanut Kimi Räikkönen vähätteli kipujaan, mutta totesi, ettei ole 100-prosenttisessa kunnossa Singaporen GP:n palkintopallihaastattelussa. Hän uskoo kuitenkin olevansa täydessä kunnossa, kun kausi jatkuu Koreassa.

– Tässä on kuitenkin kaksi viikkoa aikaa levätä ennen seuraavaa kisaa.

Räikkönen ajoi fantastisesti palkintopallille.

– En usko, että olisimme voineet saavuttaa enempää. Vauhtimme oli ihan ok, ja lopussa kun jahtasin Jensonia [Button], näin että hänen renkaansa ovat kuluneet ja yritin vain antaa painetta ja päästä ohi, koska jotkut vaihtoivat uudet renkaat ja ottivat meitä kiinni.

Räikkönen ohitti Buttonin upeasti ulkokautta radan 14:nnessä mutkassa, mutta vähätteli suoritustaan Martin Brundlen vetämässä podium-haastattelussa.

– Ehkä se näyttää vaikeammalta kuin on, Räikkönen sanoi selostaen samalla tilanteen kulkua.