Viime vuonna F1:siin palannut Kimi Räikkönen ajoi Korean radalla ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Silloin hän ajoi viidenneksi.

– Viime vuonna vierailin siellä ensimmäistä kertaa, ja se on aika vaikea rata oppia nopeasti, mutta muutaman kierroksen jälkeen tunsin oloni hyväksi. Kun auto on kunnossa, siellä voi menestyä hyvin. Näimme viime vuonna, että se on hyvä paikka ajaa hyvällä autolla, Räikkönen tuumaa Korean radasta.

Singaporessa Räikkönen ajoi kauden seitsemännen palkintopallipaikan. Sen takasi tuttu resepti: Räikkösen säästeliäs ajotyyli ja rengasystävällinen Lotus E21.

– On aika normaalia, että erilaiset autot ja kuljettajat käyttävät renkaitaan eri lailla. Meillä oli suunnitelma ja tiesimme, että jos turva-auto tulee radalle, yrittäisimme loppuun asti. Onneksemme jotkut muut eivät pystyneet samaan ja joutuivat käymään varikolla, Räikkönen kertaa.