Force Indian osaomistaja ja tallipäällikkö Vijay Mallya arvioi, että mikäli talli haluaa säilyttää mahdollisuutensa ottaa sen historian paras sijoitus valmistajien MM-sarjassa tänä vuonna, sen on opittava käyttämään Iso-Britannian GP:n jälkeen muuttuneita renkaita paremmin.

Force India on viidentenä sarjassa, mutta kun vielä Iso-Britannian GP:n jälkeen ero kuudentena olevaan McLareniin oli 22 pistettä, kahdessa edellisessä kisassa ero lyheni vain kahteen pisteeseen ensin mainitun jäätyä molemmissa kisoissa pisteittä.

– Muutos renkaissa Silverstonen jälkeen on totisesti ollut merkittävä, mutta meidän on päästävä takaisin käyrälle ja opittava renkaista enemmän. Muuten auto on hyvä, tallipomo sanoi ESPN:lle.

Intialaisliikemies myönsi kuitenkin, että lajin historian toiseksi menestyneimmän tallin pitäminen takana tulee olemaan vaikea temppu.

– McLaren on moninkertainen mestaritalli ja heillä on massiiviset resurssit ja olisi typeryyttä lähentelevää naiiviutta uskoa, että McLaren ei paranna suorituksiaan, Mallya totesi.

– En ole yllättynyt, että he ovat kuroneet kaulan kiinni, mutta me olemme yhä edellä.

– Me tulemme tekemään parhaamme kauden toisella puoliskolla jatkaaksemme hyviä otteitamme. Loppujen lopuksi Brasiliassa [viimeinen kisa] nähdään ratkaisu ja vain yksi piste voi myös ratkaista – kuten näimme kolme vuotta sitten, jolloin Williams ohitti meidät pisteellä.