Kahden maailmanmestarin ajaminen Red Bullilla ei toteudu ensi kaudella ainakaan mallilla Sebastian Vettel – Kimi Räikkönen. Pitkään talliin huhuttu suomalainen ajaa ensi kaudella Ferrarilla, kuten SuomiF1-sivusto kertoi jo elokuun alussa.

Vettel myöntää, että ajaminen Räikkösen kanssa olisi kiehtonut, mutta ei sulje pois sitä etteikö tiimikumppanuus vielä jonain päivänä voisi olla totta.

– En tiedä miten realistista se oli ja toki olen nyt saanut mediasta lukea, että asia tuskin toteutuu. Tietysti puhun tallin kanssa, mutta kuten olen monesti sanonut, tämä ei ole minun päätökseni, Vettel sanoi SkySportsin mukaan.

– Kimi olisi ollut monella tapaa mukava tallikaveri, mutta kun näin ei nyt tapahdu ei ole paljon järkeä puhua siitä. Kuka tietää – hän on nuori, minä olen vielä nuori, paljon voi tapahtua – ei koskaan pidä sanoa ei koskaan. Ensi vuonna se [samassa tallissa ajaminen] todennäköisesti ei kuitenkaan toteudu.

Vettel toivotti samalla onnea Räikköselle tulevalle kaudellekin.

– Tulen koko lailla hyvin toimeen Kimin kanssa ja olisin onnellinen, jos hän löytää paikan jossa on itse onnellinen.