Mercedeksen Unkarin GP-voiton kunnia on vastustajatallien sekä median puheissa usein sälytetty pelkästään Pirellin renkaiden harteille. Rengasvalmistaja kuitenkin kommentoi, ettei Mercedeksen Hungaroringin menestys ollut uusien renkaiden ansiota, vaan johtui ”jostain, mitä he ovat itse tehneet”.

Äärimmäisessä kuumuudessa ykkössijalle kurvanneen Lewis Hamiltonin voittoa selitettiin Pirellin juuri ennen kisaa tekemällä rengasvaihdolla, mutta moottoriurheilupomo Paul Hembery ei usko Mercedeksen ajon parantumisen johtuneen muutoksesta.

– Menestys johtui jostakin, mitä he itse tekivät – me katsoimme kisaa ja odotimme, että jonkin on pian mentävä pieleen, mutta ei mennyt. Se oli yllätys meille, sillä kuumuus kuritti kaikkia, Hembery kommentoi Autosportille.

– Jos Mercedes onnistuu pitämään yllä tällaista tiivistä tahtia, heistä tulee vakavastiotettava kilpakumppani.