Unkarin GP tuotti pettymyksen Force Indialle: vaikka talli pysytteli tiukasti hännillään roikkuvan McLarenin edellä mestaruuskamppailussa, ero kaventui vain kahteen pisteeseen. Paul di Restan mukaan Force Indian on tehtävä töitä kasatakseen pakkansa – ja palatakseen Span radoille vahvempana kesäloman jälkeen.

– Kilpailun loppupuolella tulisi alkaa napsia pisteitä, mutta tässä kisassa [Unkarissa] emme oikein päässeet taistelemaan pisteistä niiden kanssa, joiden olisi pitänyt. Tarvitsemme lepoa, mutta yhtä tärkeää on nyt saada kerättyä itsemme: paljon työtä on edessä, mutta uskon koko tiimiimme työskentelevän ahkerasti kun palaamme, di Resta analysoi Press Associationille.

– En halua antaa mestaruuden karata käsistämme. Aloitimme niin erinomaisesti, enkä näe mitään syytä, miksemme voisi palata samaan tahtiin.