Viimeksi 1980- ja 1990-lukujen taitteessa menestystä Ayrton Sennan ja Alain Prostin ajamana niittänyt kaksikko McLaren ja Honda palaa yhteen vuonna 2005, kuten osapuolet aiemmin tiedottivat.

Nyt McLarenin tallioäällikkö Martin Whitmarsh hehkuttaa ESPN:lle, että yhteistyö takaa McLarenille menestyksekkään vuosikymmenen F1:ssä. Osapuolet eivät ole julkaisseet yhteistyösopimuksen pituutta, mutta Whitmarshin kommenteistä päätellen ”monivuotinen sopimus” on hyvin pitkä.

– Voimme katsoa tulevia 10 vuotta tietäen, että meillä on fantastinen budjetti, resurssit ja partneri, jonka kanssa jatkaa menestymistä Formula 1:ssä. Se on haasteellista kuten aina, mutta mielestäni jännittävä haaste.

– Meillä on hyvä valikoima sponsoreita, ja Honda on tietysti loistava yhteistyökumppani niin teknisesti kuin kaupallisestikin, Whitmarsh sanoo.