McLarenin toimitusjohtaja Jonathan Neale kertoo, että talli aikoo muuttaa toimintatapojaan ja keskittyä tulevaan vuoden 2013 kauden epäonnisuus kirvellen mielessä.

Lopetettuaan vuoden 2012 kauden ratojen nopeimmalla autolla, McLaren yritti radikaalisti uudistaa ilmettään. Palkintopallipaikkoja ei kuitenkaan ole tallille herunut vielä yhtäkään: toimitusjohtaja kertoo kääntäneensä katseensa jo ensi vuoden formulakauden menestyksen turvaamiseen.

– Olemme vahvistaneet teknisen osaamisen aluettamme ja jatkamme eri osa-alueiden vahvistamista. Formula 1:ssä ei ole vaikea mennä metsään: koko ajan pitää painaa päälle, Neale kertoo Vodafonen järjestämässä puhelinkonferenssissa.

– Tiimi on tehnyt hienoa työtä viimeisinä vuosina ja aiomme jatkaa painamista – haluamme olla aggressiivinen organisaatio.