Lotuksen F1-tallin omistaja Genii Capital on julistanut roskapuheeksi huhut, joiden mukaan talli olisi taloudellisissa vaikeuksissa eikä näin ollen pystyisi maksamaan palkkoja henkilökunnalleen. Kesätauon aikana julkaistujen raporttien mukaan tallilla on 120 miljoonan euron velat kontollaan. Genii Capital-johtaja Gerard Lopez on kuitenkin selventänyt, että yrityksen tilejä on vain erehdytty lukemaan väärin.

– Kuka tahansa puolikkailla aivoilla varustettu voi käydä etsimässä tuollaisen luvun, mutta myös ymmärtää, että tästä summasta yli 90 miljoonaa ei ole oikeaa velkaa, vaan yrityksen osakaslainoja, Lopez kertoo Autosportille.

– Kaikki palkat on maksettu ajoissa eikä pienintäkään lakon uhkaa ole ollut ilmassa tehtaalla. Emme yleensä kommentoi tämäntyyppisiä asioita, mutta tässä tapauksessa perättömät jutut ovat epäreiluja tehtaan työntekijöitä kohtaan.