SuomiF1-sivusto julkaisee Span osakilpailusta lähtien jokaisen F1-kisaviikonlopun alla, kattavan kisaennakonsa.

Ennakkoasetelmat

Kimi Räikkönen on huikean historiansa ansiosta vähintäänkin musta hevonen Belgiassa. Surkeilla McLarenilla 2004 ja Ferrarilla 2009 voittanut Räikkönen on napsinut Belgiasta yhteensä neljä voittoa. Viime vuonna Kimi ajoi ensimmäistä kertaa Belgiassa maaliin ykköstilan ulkopuolella ja oli kolmas.

Ennakkosuosikiksi Räikköstä on kuitenkin hankala nostaa. Viime vuonna Räikköseltä odotettiin paljon, mutta hän jäi ”vasta” kolmanneksi. Sekin oli tosin kovan työn takana, ja Räikköstä auttoi eittämättä Romain Grosjeanin aiheuttama lähtökolari, jossa muun muassa Fernando Alonso ja Lewis Hamilton tippuivat pois. Myös tänä vuonna Lotuksen auto saattaa olla yksinkertaisesti riittämätön aivan korkeimmalle korokkeelle, vaikka Kimi tekikin 2004 ja 2009 pienen ihmeen.

Viime vuoden voittaja Jenson Buttonilla ei ole mitään mahdollisuuksia voittoon. McLarenin puhti ei yksinkertaisesti riitä. Sebastian Vettel on varmasti vahvoilla – kuten aina. Mercedes on kauden edetessä pärjännyt myös kisoissa paremmin ja paremmin. Lewis Hamilton ja Nico Rosberg ovat varmasti voittajaehdokkaita. Ferrari on ollut epätasainen ja Belgiassakin punaisten voitto tuntuu epätodennäköiseltä.

Suurennuslasin alle kannattaa ottaa Force India. Talli on ollut perinteisesti vahva Spassa ja seuraavana vuorossa olevalla Monzan radalla. Tallin nykyinen iskukyky on kuitenkin suuri arvoitus. Unkarissa Force India oli pahoissa vaikeuksissa Pirellin uusien rengasseosten kanssa.

Rata

Belgian GP ajetaan Spa-Francorchampsin 7,004 kilometriä pitkällä legendaarisella moottoriradalla. Spa on monien kuljettajien suosikki ja yhdessä Monzan, Monacon ja Silverstonen kanssa F1-kalenterin tärkeimpiä historiallisia kulmakiviä.

Rata on tunnettu pitkistä mutkistaan, suoristaan ja korkeuseroistaan. Belgiassa ajetaan aina viihdyttäviä kisoja, ja Span kisa on aina kauden viihdyttävimpien joukossa. Asema korostui etenkin viime vuosikymmenellä, kun uusien ratojen määrä kalenterissa kasvoi – ja ennen kaikkea siksi, että ohittaminen sen aikaisilla säännöillä ja autoilla oli monilla radoilla käytännössä mahdotonta. Spassa pääsi ohi jopa F1:sten ”pahimpina” aikoina. Myös radan tunnetun epävakaat sääolosuhteet ovat auttaneet viihdyttävien kisojen luomisessa.

Kolikolla on nykykisailussa myös kääntöpuolensa. DRS:llä ohittaminen Eau Rougen jälkeisellä Kemmelin pitkällä suoralla on viime vuosina ollut naurettavan helppoa, puolustaminen mahdotonta. Span kisat voisivat olla jopa viihdyttävämpiä ilman avattavaa takasiipeä.

Viisi edellistä voittajaa

2012 – Jenson Button, McLaren-Mercedes
2011 – Sebastian Vettel, Red Bull-Renault
2010 – Lewis Hamilton, McLaren-Mercedes
2009 – Kimi Räikkönen, Ferrari
2008 – Felipe Massa, Ferrari

 

 

Tommi Koivunen (Twitter: @tommik10)