Mika Häkkisen tallikaverina McLarenilla vuodet 1996-2001 ajanut David Coulthard kehuu Häkkistä vuolaasti McLarenin verkkosivujen laajassa artikkelissa. Skotin mielestä Häkkinen on kilpakumppaniaan Michael Schumacheriakin lahjakkaampi kuljettaja.

– Hän ei tehnyt koskaan virheitä, vaikka näyttikin aina ajavan aivan äärirajoilla – etenkin mutkiin mennessään. Mielestäni hän oli klassinen esimerkki todellisesta luonnonlahjakkuudesta, itse asiassa paljon Michaelia lahjakkaammasta kuljettajasta. Mika ansaitsee paikkansa F1-historiassa yhtenä absoluuttisen nopeista kavereista, Coulthard ylistää.

Kuivasta huumoristaan ja sutjautuksistaan tunnettu Häkkinen on Coulthardin mielestä julkikuvaansa fiksumpi.

– Ja vaikka hän ei hirveästi puhunut, hän on paljon viisaampi kuin antoi julkisuudessa ymmärtää, Coulthard alleviivaa.

– Mikä on aika fiksua itsessään, jos ajattelee asiaa.

Myös McLarenin nykyinen tallipomo Martin Whitmarsh ylistää Häkkistä artikkelissa. Nopeuden lisäksi Whitmarsh nostaa esiin Häkkisen asenteen.

– Mika halusi voittaa yhtä paljon kuin kaikki muutkin, mutta hänellä on niin korkea ja eettinen moraali, että hän ei halunnut voittaa keinolla millä hyvänsä. Hän halusi voittaa tekemällä parasta työtä. Sellainen hän on, se on mitä hän edusti.