Force India-kuljettaja Adrian Sutilin ja Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonin välinen junioriformuloista alkanut ystävyys on viimeisimpien tietojen mukaan kokonaan katkennut.

Kuljettajien napit kääntyivät vastakkain, kun Hamilton ei osallistunut Sutilin oikeudenkäyntiin vuonna 2011, kun häntä syytettiin väkivaltarikoksesta. Tämänvuotisen Monacon GP:n jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Hamilton lupasi tehdä parhaansa selvittääkseen välinsä Sutilin kanssa.

Kumpikaan ei kutenkaan ole vielä nostanut valkoista lippua ystävyytensä säilymisen takaamiseksi, ja Sutil on ilmoittanut, ettei arvosta Hamiltonia enää henkilökohtaisella tasolla.

– Jostain syystä hän ei ole ottanut minuun yhteyttä. Hän sanoi aina olevansa ystäväni, mutta katosi sitten ja vaihtoi puhelinnumeronsa, Sutil kertoo GP Weekille.

– En kunnioita tällaisia ihmisiä. Arvostan häntä urheilijana, mutta henkilökohtaisella tasolla hän ei ole kanssani samalla sivulla enkä halua tuhlata aikaani tällaiseen. Olen tyytyväinen, että ymmärsin millainen hän todella on.