Valtteri Bottaksen keskeytys Unkarissa oli hänen uransa ensimmäinen F1-kisassa. Tulos ei ollut mieleen, mutta tulokaskuljettaja ei odota edessä olevan trendi.

– On sääli keskeyttää ensi kertaa, sillä tavoitteeni oli ajaa maalin kauden joka kisassa, mutta mitään ei ollut tänään tehtävissä, Bottas sanoi.

– Meidän on yhä tutkittava, mitä tapahtui, mutta se vaikutti hydrauliikkavialta, sillä ensin menetin ohjaustehostimen ja myöhemmin moottorin.

– Tämänpäiväinen ei ollut paras kisani, mutta yleisesti ottaen tunnen kehittyväni jatkuvasti ja odotan innokkaasti kauden toista puoliskoa.

Bottaksen tallikaveri Pastor Maldonado sai loistavan lähdön ja nousi useita sijoja heti startissa. Kun Mercedeksen Nico Rosberg keskeytti kisan viimeisillä kierroksilla, venezuelalainen nousi kymmenenneksi ja otti tallin hartaasti odottaman avauspisteen kaudelle.

– Onnittelut Pastorille ja tallille ensimmäisestä pisteestä. Meidän on nyt työskenneltävä lujasti rakentaaksemme tämän päälle kun palaamme kesän jälkeen, Bottas lisäsi.