Kolme maailmanmestaruutta Formula1:ssä, mutta ei yhtään voittoa kotimaassa eikä yhtään voittoa heinäkuussa. Sebastian Vettelillä on tilaisuus katkaista outo putkensa viikonloppuna Nürburgringillä.

Vettel suhtautuu moisiin tilastotietoihin kuitenkin kevyesti ja totesi, että hänellä on aikaa vielä korjata molemmat statistiikat.

– Minusta on paljon tärkeämpää se mitä olemme saavuttaneet neljän viime vuoden aikana ja erityisesti kolmena viime vuotena, Red Bullin saksalaiskuljettaja totesi Saksan GP:n lehdistötilaisuudessa Sky Sportsin mukaan.

– Me olemme mielestäni ajaneet aiemmin hyviä kisoja täällä ja myös Hockenheimissa – eli Saksassa yleensä. Lähellä on ollut, mutta emme ole olleet tarpeeksi hyviä voittoon saakka. Toivottavasti minulla on kuitenkin vielä hiukan aikaa yrittää uudelleen ja ehdottomasti yritämme tänä viikonloppuna, 26-vuotias Vettel heitti.