Red Bullin ensi kauden toisen kisakuljettajan paikasta ovat taistelleet viime aikoina niin Lotuksen Kimi Räikkönen kuin Toro Rosson Daniel Ricciardo.

Sen sijaan aiemmin mukana kaavailuissa ollut Jean-Eric Vergne on valumassa pois suunnitelmista, ainakin Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin mukaan, joka aiemmin viikolla sanoi, ettei Vergne ole enää vahva vaihtoehto paikan suhteen.

Vergne itse on toista mieltä.

– Uskon yhä mahdollisuuksiini ja totta kai siellä on sellainen. Rakastaisin mahdollisuutta ajaa Red Bullilla, Vergne sanoi Autosportille.

Keskittyminen on kuitenkin tiukasti tässä kaudessa ja Toro Rossossa.

– En halua miettiä yhtään ensi kautta ja mahdollisuutta mennä Red Bullille tai muuta. Silloin menettää energiaa ja keskittymistä, minkä haluan pitää täysin tässä vuodessa ja Toro Rossossa, ranskalaiskuski tuumasi ytimekkäästi.