Spekulaatiot mestaritalli Red Bullin ensi kauden toisesta kuljettajasta pyörivät yhä vinhemmin Lotuksen Kimi Räikkösen ympärillä. Suomalaisen lisäksi kandidaatteina Sebastian Vettelin ensi kauden aisapariksi ovat vahvimmin Toro Rosso -kuskit Jean-Eric Vergne ja Daniel Ricciardo.

Ricciardo uskoo kuitenkin Red Bullin havittelevan ensisijaisesti ex-maailmanmestari Räikköstä talliinsa.

– En odottaisi, että he ottavat jommankumman meistä, sillä maailmanmestaritiimi haluaa ottaa myös maailmanmestarin, Ricciardo sanoi Formel1.de -sivustolle.

– Toki itsekin mielelläni astelisin niitä jalanjälkiä.

Räikkönen itse on myöntänyt Red Bullin kiinnostuksen, mutta pitänyt suunsa visusti kiinni jatkon suhteen. Myös Red Bull -kuski Vettel on näyttänyt varovaisen vihreää valoa Räikkösen saamisesta tallikaverikseen.