Silverstonen nuorten kuljettajien testin avauspäivän nopein oli tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen. McLareniaan vahvaa vauhtia kuljettanut 20-vuotias Magnussen tähyää tiukasti F1-radoille, mutta painottaa keskittymisen olevan tällä kaudella Formula Renault -sarjassa.

– Minulla on mestaruus voitettavana, joten keskityn nyt todella siihen ja kun se sarja päättyy niin katson missä olen, Magnussen sanoi SkySportsille.

– Täytyy katsoa sitten missä mennään, mutta tunnen itseni valmiiksi F1:een.

Magnussen painotti samalla, että siirtyminen kuningasluokkaan on kiinni monesta asiasta.

– Jotkut asiat voivat muuttua. Olen luottavainen sen suhteen, että suunta on oikea, mutta kaikki pitää arvioida erikseen. Suunnitelma pitää olla, mutta samalla itseään pitää arvioida koko ajan, joten loppuvuodesta nähdään mitkä mahdollisuudet ovat.