Ferrari-Pomo Luca di Montezemolo on varoittanut Fernando Alonsoa tämän antamista kommenteista Unkarin GP:n jälkeen. Alonso sijoittui kilpailussa viidenneksi. Ferrarin nettisivuilla julkaistusta tiedotteesta käy ilmi, ettei talli ole aivan tyytyväinen Alonson puheisiin.

– Piste-eroja on kurottava umpeen antautumatta harkitsemattomille tunteenpurkauksille, jotka ovat toki ymmärrettäviä huonon tuloksen jälkeen, mutta joista ei ole hyötyä kellekään. Viittaamme Fernando Alonson viimeisimpiin kommentteihin, jotka eivät menneet hyvin läpi Montezemololle tai muulle tiimille, Ferrari kirjoittaa autosport.comin mukaan.

On epäselvää, mitä kommentteja tiedotteessa tarkalleenottaen tarkoitetaan. Ferrarilta kuitenkin paljastatetaan, että Montezemolo tapasi Alonson sekä toivottaakseen tälle hyvää syntymäpäivää että kommentoidakaan tämän käytöstä julkisuudessa.

– Tällasiena hetkenä on pysyttävä rauhallisena, vältettävä polemiikkia sekä osoitettava nöyryyttä ja määrätietoisuutta oman osuutensa tekemisessä. Tiimin rinnalla seistään sekä radalla että sen ulkopuolella, Montezemolo kommentoi.